Kim Paulin Fotograf

 

KIM PAULIN
PORTRÄTT, MODERNA SENSUELLA BILDER & FINE ART 

 ”Varje gång du tar ett steg framåt, tänjs gränserna för  dina drömmar”

Mitt jobb är att ta de finaste, vackraste och häftigaste bilderna du någonsin sett på dig själv. Bilder du kan njuta resten av ditt liv.

Det finns inga pengar i världen som kan ersätta de minnen du skapar i bilder. Vänta inte, älska och uppskatta dig själv som du är nu, du är vacker!

Porträttfotografering
”Det är viktigt för mig att bilder skapar kontakt med betraktaren. Förmågan att skapa denna kontakt är något som skiljer en duktig porträttfotograf från andra fotografer”.  Jag hjälper dig att posera för att skapa rätt vinklar och anpassar ljuset för just dig och tillsammans skapar vi vackra, kreativa och intressanta bilder utan att resultatet blir plastigt eller onaturligt. Att lyfta fram något speciellt ur det vardagliga och förvandla det till en bild som står ut i mängden är för mig en passion.
Varje ansikte och kropp är unik och kan med kamerans hjälp framställas på en mängd olika sätt för att du ska uppfatta olika egenskaper hos ett porträtt. Du kan själv välja om du vill framstå som: vacker, söt, snygg, förtroendeingivande, sensuell, bestämd, kvinnlig, manlig, romantisk, hård, vass, allvarlig, seriös, skämtsam, lättsam, fantasifull, yngre, äldre… Jag tar både privata och kommersiella porträtt.

porträtt-mänPorträtt kvinnor

 

Moderna Sensuella bilder
Sårbarhet, stolthet, sensualism är några av de egenskaper jag är noga med att ta fram i mina sensuella bilder. Och jag söker alltid det vackra. Medelålders kvinnor är bland det vackraste jag vet, och att få lyfta fram deras skönhet och utstrålning något av det bästa jag kan få arbeta med. Sensuella bilder eller glamourfoto handlar mycket om att stärka kvinnors stolthet över sina egna kroppar, att göra det på ett kreativt sätt, i en kreativ miljö. Att tänja på gränser och blockeringar.

Kim Paulin 

Fotokonst / Fine Art
Minst en gång i månaden tar jag ledigt från andra jobb för att försvinna in i fantasin. Jag hämtar mycket inspiration från djur och natur. Att få möjlighet att genomföra alla idéer jag har i huvudet och de jag får skickade till mig, ger mig enorm energi och kreativ motivation. Ibland är de här bilderna väldigt personliga, ibland inte.

Jag fotograferar alla, privata och kommersiella bilder, jag jobbar både i och utanför Sverige men har min hemstudio i Skåne.

Kontakt

Priser