Porträtt

”Det är viktigt för mig att bilder skapar kontakt med betraktaren. Förmågan att skapa denna kontakt är något som skiljer en duktig porträttfotograf från andra fotografer”.  

Med hjälp av vinklar och ljus anpassade speciellt för dig skapar vi vackra, kreativa och intressanta bilder utan att resultatet blir plastigt eller onaturligt.

Att lyfta fram något speciellt ur det vardagliga och förvandla det till ett snyggt porträtt som står ut i mängden är för mig en passion. Varje ansikte och kropp är unik och kan med kamerans hjälp framställas på en mängd olika sätt för att du ska uppfatta olika egenskaper hos ett porträtt.  

Ge dig själv en underbar upplevelse och få de finaste, vackraste och häftigaste bilderna du någonsin sett på dig själv. Bilder du kan njuta resten av ditt liv. Ögonblick som blir till underbara minnen som du och din familj kan betrakta och njuta av #familyfirst.

Mitt mål är att skapa bilder som blir till underbara minnen, för dina barn, för dem du älskar och för dig själv. Det finns inga pengar i världen som kan ersätta de minnen du skapar i bilder. För inspiraton och bilder, se gärna gallerier med kvinnor och män