My Wonderland

My wonderland är bilder från drömmarnas, sagornas och fantasiernas värld. Genom att kreativitet och fantasi hanterar vi verkligheten bättre. Det underlättar när vi vill hitta nya lösningar och se problem från en ny sida.

”I´m not crazy, my reality is just different from yours”.


I fantasins och drömmarnas värld är allt tillåtet. När jag jobbar med fantasy och fine art bilder
 hämtar jag mycket inspiration från djur och natur. Ofta använder jag platser jag har varit på i andra sammanhang som bakgrunder. Bilderna innehåller många symboler och de flesta har en historia. Min fantasi är på gott och ont oändlig. Fantasy- och Fine Art bilder hjälper mig också att ta bättre porträtt på andra, framhäva deras passioner och styrkor. Att få möjlighet att genomföra alla idéer jag har i huvudet ger enorm energi och kreativ motivation. Oftast är de här bilderna väldigt personliga. Kreativitet kräver mod men har man det i sig är den svår att stoppa. Det är en passion. Alla bilderna på denna sida går att köpa. Kontakta mig för mer info.