Kim Paulin Fotograf

 

KIM PAULIN Fotograf
NATURE & FINE ART 

 ”Varje gång du tar ett steg framåt, tänjs gränserna för  dina drömmar”

Kim Paulin Fotograf

Välkommen till min värld av natur och fantasi. Min tillflyktsort och inspirationskälla. Förutom fine art och porträtt kommer du att hitta naturbilder från Färöarna, Skottland, Svalbard, Irland, Italien, Norge och vårt eget vackra Sverige. Jag har spenderat mycket tid att fotografera och studera mina favoritfåglar, lunnefåglar eller puffins, de har därför också fått en egen sida här. 

Aktuellt

Jag har stängt min studio för kunder under pandemin, stänger helt 202101 för att hinna ta mer bilder på djur, natur och kunna göra mer fine-art. Kanske öppnar jag igen, kanske inte.

Behöver du redan tagna bilder?

För dig som vill ha redan tagna bilder går det självklart bra. Hör av dig så ordnar vi det. 

Kontakta mig gärna om du har frågor

Du är självklart välkommen att kontakta mig med frågor om fotografering, för att få hjälp med posering etc. De flesta av mina bilder kommer du också snart att kunna köpa via denna sida. Hursomhelst, välkommen till min värld!

Social Media

Du hittar mig också på Facebook, Instagram och Twitter under samma namn. 

Kontakt